פודינג יורקשייר
פודינג יורקשייר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם טפטוף בשר בקר, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.
הוראות
מערבבים קמח ומלח יחד עד מעורבב. לעשות באר בקמח, להוסיף את החלב, ולהקציף עד עקבי. הכה את הביצים לתוך הבלילה.
מוסיפים מים ומכים שוב עד שהתערובת קלה וקציפה. מניחים בצד במשך שעה (או, אם זה יום לפני, לכסות את המקרר לילה).
כאשר הרוסטביף מוכן לצאת מהתנור, מוכן לתערובת.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
יוצקים את טפטוף מן רוסטביף למדוד את הסכום הרצוי (על 1/2 כוס צריך לעשות).
יוצקים טפטוף לתוך צלחת אפייה 9x12 אינץ ' ומניחים לתוך התנור עד לטפטף לרחוש.
יוצקים את הבלילה על טפטוף ואופים במשך 30 דקות (או עד הצדדים עלו והם זהובים חום).
חותכים לשמונה מנות ומגישים מיד.