עוגת ארטישוק: Sformato di Caciofi הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Sformato, שוקולד Sformato, ו Sformato di cardi.
הוראות
1
מניחים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיף את הביצים ווניל, ומערבבים יחד באמצעות להבי הוא של 2 סכינים. לשלב את החמאה לאט לאט. קל מעיל את הידיים שלך עם קצת קמח נוסף. שימוש בידיים שלך, ללוש הוא בצק בקצרה, כך שזה פשוט נדבק זה לזה. היזהר לא לעבוד יותר מדי את הבצק, או שזה יהיה להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
3
בצק זה יכול להתבצע גם במעבד מזון, נזהר לא לעבד יתר פעם החמאה נוספה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
טופס את הבצק לתוך 2 כדורים, לכסות כל אחד עם פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, ועד 12 שעות. בצק זה יכול גם להיות קפוא לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
כדי להפוך את הטארט: לנקות את הארטישוקים עד " הלב " ו חצי או רבע. מכניסים לסיר 12 אינץ ' עם שמן זית ובצל, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארטישוק
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
לטגן עד בצל הם caramelized ולאחר מכן בקושי לכסות עם מים. להפחית את החום בינוני, לבשל במשך 15 דקות של עד ארטישוק רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
בצל
מים
7
מסננים את הארטישוקים והבצל, ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים את הפטרוזיליה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
9
הכן את רוטב בשמל (ראה מתכון croquettes חלב). מקפלים את הארטישוקים לרוטב, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארטישוק
רוטב
חלב
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
משמנים מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם שמן זית ומעיל קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
12
לרדד שני שלישים של המאפה לתוך מעגל 10-1 / 2 אינץ 'כי הוא 1/4 אינץ' עבה. להתאים את הבצק למרכז המחבת, לחיצה שווה באמצע הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
יוצקים את המילוי לתוך הקליפה מאפה להחליק את החלק העליון על פני שווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפה
14
קח את החתיכות הקטנות של הבצק שנותר וגלגל אותם לחבלים קטנים, בעובי של 1/3 אינץ'. השתמש בחבלים אלה כדי לפס את החלק העליון של מילוי ארטישוק ב 5 או 6 שורות על 1 אינץ ' זה מזה. הקפד ללחוץ על הקצוות לתוך קצה הבצק של קליפת טארט. סובב את הטארט סיבוב 1/4 ומניח את החבלים הנותרים על גבי השכבה הראשונה, הולך בכיוון ההפוך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
בצק
גלול
15
אופים את הטארט על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש עד לחום זהוב, כ -45 דקות, קרום צחצוח עם שמן זית נוסף במהלך 10 הדקות האחרונות של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
16
הסר את טארט מבושל ולתת לו להתקרר. עדיף להגיש את זה בטמפרטורת החדר.
17
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
18
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות. בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.