פודינג לחם Herbed
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. אם יש לך לחם בן יום, עשבי תיבול, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, Herbed יורקשייר פודינג, ו אפיית לחם: לחם אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 כוס מאפין פח
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בקערה גדולה, להכות את הביצים לתערובת הומוגנית.
להקציף בחלב, שמנת, gruyere ו קאיין.
מפזרים את התערובת במלח. לזרוק את עשבי תיבול ולחם ולתת לשבת במשך 1 שעה. לרסס את מאפין פח עם ריסוס nonstick ולחלק את תערובת שמנת-לחם לתוך 6 מנות בודדות.
מניחים את מאפין פח על מגש ואופים במשך 30 עד 35 דקות. בדוק באמצע תהליך האפייה ולסובב את המגש.
תן לפודינג לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.