קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם Herbed

פודינג לחם Herbed
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. אם יש לך לחם בן יום, עשבי תיבול, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, Herbed יורקשייר פודינג, ו אפיית לחם: לחם אפייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 כוס מאפין פח
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה, להכות את הביצים לתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף בחלב, שמנת, gruyere ו קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
GruyereGruyere
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מפזרים את התערובת במלח. לזרוק את עשבי תיבול ולחם ולתת לשבת במשך 1 שעה. לרסס את מאפין פח עם ריסוס nonstick ולחלק את תערובת שמנת-לחם לתוך 6 מנות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
מניחים את מאפין פח על מגש ואופים במשך 30 עד 35 דקות. בדוק באמצע תהליך האפייה ולסובב את המגש.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לפודינג לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.