פודינג לחם בבישול איטי
פודינג לחם בבישול איטי הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו לחם, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג לחם בישולים איטיים, בננות בישול איטיות מטפחות פודינג לחם, ו בישול איטי דלעת פקאן לחם פודינג.
הוראות
מניחים לחם וצימוקים בבישול איטי.
להקציף חלב, ביצים, חמאה, סוכר, תמצית וניל, אגוז מוסקט יחד בקערה; לשפוך על לחם וצימוקים. לזרוק באופן שווה מעיל.
מבשלים נמוך עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 3 שעות.