פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי
פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 796 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 204 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, חלב, ויסקי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: פודינג לחם ג'ק וקולה עם גלידת וויסקי, פודינג לחם דלעת עם רוטב שמנת וויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב וויסקי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
להפחתת הקולה: ראשית, שפכו את הקולה לסיר בינוני והביאו לרתיחה על אש גבוהה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים את הקולה עד שנשאר רבע מהנוזל, כ-30 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
לגלידה: בזמן שהקולה מצטמצמת על הכיריים, קחו את החלב והסוכר והביאו לרתיחה בסיר בינוני להמסת הסוכר. ברגע שהחלב חם, שלבו עם השמנת הכבדה והוויסקי; זה בסיס הגלידה שלך.
יוצקים את הבסיס למכונת גלידה ומערבבים עד לקבלת עקביות עבה.
מניחים בכלי מקפיא ומקפיאים לשעה נוספת למיצוק הגלידה.
לפודינג הלחם: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס בזמן שהגלידה מסתיימת, הניחו את החלמונים בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את הסוכר לחלמונים ומקציפים עד להטמעה מלאה. שופכים לאט את השמנת לתערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד, וכשכל הקרם מעורבב יחד מוסיפים מחצית מהפחתת הקולה שלכם, וחוסכים את החצי השני לקישוט.
חותכים את הלחם לחתיכות בגודל ביס ומחלקים באופן שווה במחבת טפלון בגודל 9 על 12 אינץ'.
יוצקים את תערובת השמנת על הלחם ולוחצים כלפי מטה כך שהלחם יספוג את השמנת. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. לאחר 30 דקות, לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות. הפודינג צריך להיות בעל עקביות יציבה והשחמה קלה מעל.
בעוד פודינג הלחם עדיין חם למגע, חותכים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות עגול ומניחים בקערות הגשה. לגרוף כף אחת של גלידה על גבי פודינג לחם ומקשטים על ידי טפטוף הפחתת קולה על גבי.