פודינג לחם דובדבן
אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, רוטב דובדבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד-דובדבן, פודינג לחם שוקולד דובדבן, ו עוגת דובדבנים פודינג לחם.
הוראות
מניחים חתיכות לחם ב 6 (8-עוז.) ramekins מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
לטאטא יחד חלב הבא 8 מרכיבים עד מעורבב.
יוצקים תערובת חלב על לחם ramekins; לתת לעמוד 30 דקות, הקשה על הלחם כדי לספוג תערובת לאחר 15 דקות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או רק עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות. רוטב דובדבן כפית על פודינג לחם.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Splenda לא ממתיק קלוריות, פרטנית. במקום ramekins, מניחים חתיכות לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ולהמשיך עם מתכון לפי ההוראות. (אין צורך למקם על תבנית אפייה.)
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או רק עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.