פודינג לחם דלעת
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, וניל, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם דלעת, פודינג לחם דלעת, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים למעט קוביות לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בקוביות לחם, דומדמניות ופקאנים קצוצים.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform. סדר חצאי פקאן על גבי פודינג.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.