פודינג לחם דלעת מייפל
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 325 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו רוטב, עוגיות קינמון וצימוקים, לחם, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 22 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם סירופ מייפל רום וצימוקים, פודינג אורז מייפל דלעת לאחד, ו פודינג ארוחת בוקר דלעת-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קל לרסס תבשיל 3 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה; להפריש.
לזרוק יחד לחם צימוקים קוביות ופקאנים בצלחת התבשיל; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא יחד מרכיבים שנותרו, למעט רוטב קשה ותמצית מייפל.
בואו להשרות במשך 1 שעה במקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים פודינג לחם בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.
הסר מכסה רוטב קשה ומניח צנצנת בקערה בטוחה במיקרוגל. ממלאים את הקערה במים באמצע הצד של הצנצנת. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 45 שניות.
יוצקים לתוך קערה ומערבבים תמצית מייפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.