פודינג לחם דלעת עם רוטב רום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1542 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, אחוז קצפת, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב רום, פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור פודינג הלחם: תערובת הקרם, דלעת, סוכר מגורען, סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת, תמצית וניל, ביצים שעועית וניל עד מעורבב היטב.
מניחים את הלחם הצרפתי במחבת אלומיניום 1 ליטר.
יוצקים את התערובת על הלחם הצרפתי ולתת לשבת במשך 30 דקות.
אופים במשך 1 שעה או עד המשרד.
לרוטב הרום: מערבבים את עמילן התירס עם המים בסיר קטן.
מוסיפים את השמנת, סוכר מגורען, חמאה ורום מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה.
מגישים את הרוטב עם פודינג לחם.