פודינג לחם הירקות המתובל של מריאן
פודינג לחם הירקות המלוח של מריאן דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם ג'בטה, חרדל דיז' ון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם מלוח, תבשיל פודינג לחם מתובל, ו פודינג לחם דלעת מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ולהשליך צלעות מן chard שוויצרי. לשטוף עם מים קרים; לנקז קוצצים גס.
לטאטא יחד ביצים ו -4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים בלחם וחצי גבינה.
פטריות מטוגנות ו-3 המרכיבים הבאים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 דקות. מערבבים ב chard שוויצרי, ו מוקפץ 2 דקות. מקפלים תערובת ירקות לתוך תערובת ביצה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
תבשיל במיה עגבניות: להשמיט פטריות וכריך שוויצרי. תחליף גבינת מונטריי ג ' ק גרוסה גבינת פרמזן, 1 1/2 כפית. קייג ' ון לתיבול מלח ופלפל פעמון ירוק עבור פלפל אדום. הפחת את הפלפל ל-1/2 כפית. הכן מתכון לפי ההוראות בשלב 2, הוספת 2 כפות. פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים ו-2 עגבניות בינוניות, קצוצות, עם לחם. המשך עם מתכון לפי ההוראות, יומרות 2 כוסות במיה פרוסות עם בצל 8 עד 10 דקות בשלב