צרפתית בהבזק (קלאסי): Pisaladière
גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית כתית מעולה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צרפתית בהבזק: פסטה Pissaladière, צרפתית בהבזק (קלאסי): פחזניות, ו צרפתית בהבזק (קלאסי): Coq au ריזלינג (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 475 ° F. בצורת בצק לכדור ולמקם בקערה בינונית מצופה בקלילות עם שמן זית או תרסיס nonstick. מכסים בחוזקה בפלסטיק ומניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מערבבים פילה אנשובי וחלב בקערה קטנה ומניחים בצד.
הוסף 2 כפות שמן זית למחבת סאוטה 12 אינץ ' כבדה וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומתבלים לפי הטעם במלח. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד חום זהוב, כ 40 דקות. אם בצל מתחיל להפוך שחור, מערבבים כף אחת מים ולהמשיך לבשל.
העברה לקערה קטנה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
רול בצק על משטח עבודה משוריין היטב עם סיכה מתגלגל לתוך מעגל אפילו על 12 אינץ 'בקוטר ו 1/2 אינץ' עבה.
העברה לסדין אפייה rimmed.
מורחים בצל באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול אינץ ' אחד.
יש לשטוף אנשובי בעדינות במים זורמים. מפזרים אנשובי, זיתים וזרעי טימין על פני השטח של פיצה (ראה הערה) מתבלים קלות במלח (אנשובי וזיתים הם מלוחים), וטפטוף עם שמן זית שנותר כף.
אופים עד הקרום הוא זהוב, נפוח, פריך, על 15 דקות.