זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו לחם, אגוז מוסקט, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה לא כל כך סופר. לחם מאפין אנגלי עם חמאת דבש, לחם מאפינס אנגלי מחיטה מלאה ודבש עם חמאת תפוחים חמוציות, ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
חותכים את הקרום מהלחם, קורעים לחם לחתיכות, מניחים בקערה ומכסים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תנו לנוח 30 דקות.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מקציפים יחד חמאה מומסת, סוכר, תבלינים מעורבים וביצה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים יחד עם לחם ספוג וחלב. מערבבים פנימה פירות יבשים וגרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
תבלינים מעורבים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים לתוך צלחת מוכנה ומפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "