פודינג לחם חבושים וחמוציות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם חבושים וחמוציות. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חלבונים ביצה, סוכר חום, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם חמוציות, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים גס אגוזים; להפריש.
מערבבים חלב ו-7 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצה) בקערה.
מוסיפים קוביות לחם, זורקים למעיל.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
להוסיף חבושים; לטגן 3 דקות.
מוסיפים סיידר תפוחים; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף חבושים, חמוציות, אגוזי לוז תערובת לחם; לזרוק בעדינות מעיל. כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.