פודינג לחם חמוציות
פודינג לחם חמוציות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך, ביצים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. נסו פודינג לחם חמוציות, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלב, שמנת, סוכר, ביצים, גרידת לימון, מלח, קינמון, שעועית וניל יחד בקערה; מקפלים פרוסות באגט, צימוקים, וחמוציות. להפריש להשרות במשך 40 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת עמוקה 12 אינץ'.
העברת תערובת לחם למאכל עוגה מוכן; להסיר ולהשליך שעועית וניל. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד ואופים עד פודינג מוגדר משחימים קלות, על 15 דקות יותר.