קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם חמוציות מתובל

פודינג לחם חמוציות מתובל
פודינג לחם חמוציות מתובל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אגוז מוסקט, קינמון טחון, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: פודינג לחם חמוציות מתובל, פודינג לחם חמוציות מתובל, ו לחם חיטה חמוציות מתובל.

הוראות

1
להביא 1/2 כוס סוכר, מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, קליפת gratedorange לרתוח גדולפאן כבד, ערבוב עד סוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמוציותחמוציות
סוכרסוכר
2
מערבבים ב חמוציות; לחזור להתבשל.להפחית את החום בינוני נמוך; בעדינות מבשלים3 דקות (חמוציות לא צריך לשבור).
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
3
יוצקים תערובת חמוציות לתוך קערת מסננת מסננת לנקז. החזר את הסירופ לסמפאן. מרתיחים עד עבה מאוד reducedכדי נדיב 1/2 כוס, כ 7 דקות.מקפלים פירות יער לסירופ. מגניב לחדר מערכת יחסים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 4days קדימה. כיסוי וצינה. להביא לחדר מערכת לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
פירות יערפירות יער
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
ריסוס שש 1-עד 1 1/4-כוס ramekins עםריסוס nonstick. שורה תחתונה של כל אחדעם סיבוב של נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
חותכים עגולים מכל פרוסת לחם כדי להתאים לתחתית של עור.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
6
מורחים כל לחם עגול עם 1 כפית שימורים, ולאחר מכן מריץעם קינמון וצורם של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מורחיםמורחים
לחםלחם
7
כף 1 כף חמוציות (עם סירופ מעט ככל האפשר) לתוך כלכרמקין. למעלה עם 1 עגול לחם, משמרים למטה. חזור על 1 פעם עם פירות יער ו כדורי לחם. סירופ פירות יער מילואים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
פירות יערפירות יער
לחםלחם
סירופסירופ
8
להקציף ביצים, ליקר, וניל,מלח, הנותרים 1/2 כוס סוכר mediumbowl עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים שמנת וסטיר עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
10
יוצקים פודינג, 1/4cup בכל פעם, על לחם בכל ramekin (נדיב 1/2 כוס בכל).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
בואו לעמוד לפחות 15 דקות עד 1 שעה, occasionallypressing לחם לצלול.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
12
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
Puddingsin מקום 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
להוסיף מים פושרים כדי פאן comehalfway את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
15
אופים untilpuffed המשרד לגעת, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
17
בואו מגניב 10 דקות.באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביב כל אחד.הפעל על צלחת; לקלף את הנייר. יש לי סירופ שמור.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
18
מגישים חמים.