פודינג לחם טוסט צרפתי
פודינג לחם טוסט צרפתי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 730 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 34 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם תמצית ונילן, כיכר חלה, חצי וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם טוסט צרפתי, פודינג לחם טוסט צרפתי, ו פודינג לחם טוסט צרפתי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מסדרים את הלחם בשתי שכבות בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ', חותכים את הלחם כך שיתאים למנה. הניחו בצד.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, דבש, גרידת תפוז, וניל ומלח.
יוצקים את התערובת על הלחם ולוחצים את הלחם כלפי מטה. אפשר להשרות במשך 10 דקות.
מניחים את תבנית האפייה בתבנית צלייה גדולה יותר ומוסיפים מספיק מי ברז חמים מאוד לתבנית הצלייה כדי להגיע סנטימטר בצד תבנית האפייה. מכסים היטב את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום, מארחים אותה כך שהרדיד לא ייגע בפודינג. לעשות שני חתכים בנייר כסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 45 דקות, מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 40 עד 45 דקות, עד שהפודינג מתנפח והקרם מתייצב.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
בעזרת מסננת קטנה, אבק קלות בסוכר הקונדיטורים והגיש חם בריבועים עם סירופ מייפל בצד.