זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם כרישה, פודינג לחם כרישה, ו פודינג לחם כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את סיבובי הכרישה בקערה גדולה של מים פושרים ורפש כך שכל לכלוך נופל לתחתית הקערה. הגדר מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני גבוה, להרים את הכרישות מהמים, לנקז, ולהוסיף אותם למחבת. מתבלים במלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. כמו כרישה להתחיל לרכך, להוריד את החום בינוני נמוך. הכרישה תשחרר נוזל. מערבבים את החמאה כדי emulsify, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת עם מכסה קלף, ומבשלים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרישה הם רכים מאוד, 30 עד 35 דקות. אם בכל נקודה את הפסקות החמאה או נראה שמנוני, מערבבים בערך כף מים כדי מחדש emulsify הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר וזרוק את מכסה הקלף.
4
בינתיים, מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ -20 דקות, מסובבים את המחבת בערך באמצע, עד זהב יבש וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים לקערה גדולה. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים את הכרישה ללחם וזורקים היטב, ואז מוסיפים את העירית ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום
7
מקציפים קלות את הביצים בקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להקציף בחלב, שמנת, קמצוץ נדיב של מלח, פלפל לפי הטעם, וקורטוב של אגוז מוסקט.