קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם כתום מרמלדה

פודינג לחם כתום מרמלדה
פודינג לחם מרמלדה כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חצי-חצי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה, לחם קוקוס כתום מרמלדה, ו לחם טרופי במקצת עם ריבה תפוז דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הקרום את הלחם וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'. בסיר, לחמם את חצי וחצי, שמנת, מלח, שעועית וניל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום. להפריש להחדיר 10 עד 15 דקות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את תערובת קרם חם. מסננים לתוך קערה גדולה כדי להחליק את התערובת ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בתחתית תבנית אפייה, מניחים שכבה של פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
יוצקים חצי פודינג על הפרוסות ולתת לספוג 15 דקות. בינתיים להניח את החצי השני של פרוסות במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את רפרפת הנותרים על הלחם כדי להשרות אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
מורחים את המרמלדה על הלחם הטבול בתבנית האפייה ומכסים אותו עם פרוסות הלחם הספוגות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
סדר את הפודינג באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
אופים עד רק להגדיר חום זהוב בהיר מאוד על גבי, על 30 עד 35 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים ומטגנים עד הסוכר הוא קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים חמים או מקורר.