קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פודינג לחם מטוגן פרליין

פודינג לחם מטוגן פרליין
מתכון פרלין לחם מטוגן פודינג לחם מטוגן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 892 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח שולחן, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם מטוגן, פודינג לחם מטוגן, ו פודינג לחם מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות חמאה מלבנית אפייה (13 x 9 x 2 1/2 אינץ'); השתמש היפה ביותר שיש לך. הכינו מחבת רדודה גדולה לאמבט המים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
חותכים את הלחם לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. אם אתה לא משתמש לחם קלוע, לחתוך פרוסות לארבעה משולשים כל אחד. סדר פרוסות לחם בשורות, נשען וחופף אותם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים על גבוה עד הזהב אור מעט מעובה, על 3 דקות. מקציפים את הקרם, חלב, סוכר מגורען, וניל, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים על הלחם בצלחת, מרימים את הלחם מעט כדי לשפוך בין הפרוסות ולתת את פודינג לספוג (זה חשוב; לראות את הדרך של ג ' וניור).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
באמצעות חותך מאפה או שני סכינים, לשלב את כל החומרים פרלין לציפוי, למעט סירופ. באמצעות הידיים שלך, להפיץ את התערובת על החלק העליון של החלה ספוג, דוחף כמה למטה בין הפרוסות. מכסים את עטיפת הפלסטיק ומקררים לפחות 1 שעה או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את לעטוף פלסטיק לטפטף סירופ מייפל מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מניחים את המנה במרכז מחבת גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים מים חמים לתוך המחבת עד שהוא מגיע 1 אינץ ' בצד של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
אופים עד הפודינג הוא נפוח, souffléd, וחום זהוב, 35 עד 40 דקות (לא נותן לו overbake או לקבל חום מדי). לגעת בו: החלק העליון צריך להיות ספוגי, לא יבש או פריך. פודינג הלחם מוגש הכי טוב חם, ישר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הדרך של ג ' וניור
12
לטפטף את פודינג לאט מאוד על פרוסות חלה, נותן לו זמן להשרות לתוך הלחם. אתה הולך לחשוב שאין דרך הלחם יכול לספוג את כל זה; להיות סבלני—זה יהיה לאט לספוג את כל זה. לחץ קלות את הלחם למטה לתוך רפרפת כפי שאתה שופך. הקפד להשתמש בכל הפודינג!"בעת הפצת ציפוי הפרלין, הקפד לדחוף אותו בין פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרליניםפרלינים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
13
Reprinted with permission from Junior ' s Home Cooking: Over 100 Recipes for Classic Comfort Food by Alan Rosen & Beth Allen. © 2013 text by Alan Rosen and Beth Allen; photographs © 2013 by Mark Ferri. Published by the Taunton Press.