פודינג לחם עם רוטב ויסקי
פודינג לחם עם רוטב ויסקי דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . יש קינוח זה 469 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי.
הוראות
תנור חום עד 325°f. תחתית גריז וצדדים של צלחת אפיית זכוכית 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים 7 כוסות של הלחם והצימוקים.
יוצקים לתבנית אפייה. לחץ קלות הנותרים 3 כוסות לחם חתיכות על גבי תערובת בתבנית אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים 2 כפות סוכר ו 1/2 כפית קינמון עד מעורבב היטב.
מברשת העליון של תערובת לחם עם נמס 2 כפות חמאה; מפזרים קינמון-סוכר.
אופים חשפו 55 עד 65 דקות או עד למעלה הוא נפוח וחום זהוב בהיר (מרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה; לא מאפשרים להתבשל.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
מערבבים מים וביצה 1 בקערה קטנה; ומערבבים לחמאה עד מעורבב. מוסיפים 1 כוס סוכר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס תערובת מתחילה לרתיחה; להסיר מן החום. מערבבים בוויסקי. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. חנות הנותרים קינוח רוטב מכוסה במקרר.