קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם עם רוטב ויסקי

פודינג לחם עם רוטב ויסקי
פודינג לחם עם רוטב ויסקי דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . יש קינוח זה 469 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי.

הוראות

1
תנור חום עד 325°f. תחתית גריז וצדדים של צלחת אפיית זכוכית 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לנצח 4 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה 3/4 כוס סוכר עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. הכה בחלב, קצפת, וניל 1 כפית קינמון עד מעורבב היטב. מערבבים 7 כוסות של הלחם והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לעמוד 20 דקות.
4
יוצקים לתבנית אפייה. לחץ קלות הנותרים 3 כוסות לחם חתיכות על גבי תערובת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
בקערה קטנה, מערבבים 2 כפות סוכר ו 1/2 כפית קינמון עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מברשת העליון של תערובת לחם עם נמס 2 כפות חמאה; מפזרים קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
אופים חשפו 55 עד 65 דקות או עד למעלה הוא נפוח וחום זהוב בהיר (מרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה; לא מאפשרים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
10
מערבבים מים וביצה 1 בקערה קטנה; ומערבבים לחמאה עד מעורבב. מוסיפים 1 כוס סוכר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס תערובת מתחילה לרתיחה; להסיר מן החום. מערבבים בוויסקי. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. חנות הנותרים קינוח רוטב מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק