פודינג לחם עם רוטב ויסקי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד ביצים, חמאה, וניל וחלב. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר ומערבבים ביסודיות עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים קוביות לחם בתחתית מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים נוזלים על לחם, מרווים במלואם את כל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
5
מפזרים אגוזי פקאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד הזהב. בינתיים, לשלב 1/2 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה, שמנת וויסקי בסיר קטן. חם על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא רותח בעדינות.