פודינג לחם פונטינה ופרמזן פטריות
מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פונטינה, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן, נקניק, פונטינה, פודינג לחם תרד, ו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה.
הוראות
מניחים קוביות לחם על מחבת ג ' לי רול; מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד קלוי קלוי, מפנה פעמיים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ופטריות; לטגן 12 דקות או עד השחמה קלות לחות מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל.
מניחים חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול. מסדרים תערובת פטריות באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים 1/2 כוס פונטינה ו 1 כף פרמזן. למעלה עם קוביות לחם שנותרו.
מערבבים חלב, מרק וביצים, ערבוב עם מקציף; לשפוך על תערובת לחם. לחץ בעדינות עם גב כף; תן לעמוד 30 דקות. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס פונטינה הנותרים 1 כף פרמזן.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.