פודינג לחם פירות עם רוטב ליקר ביצים
פודינג לחם פירות עם רוטב ליקר ביצים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מוצר ביצה ללא כולסטרול, חלב, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג לחם פירות עם רוטב ליקר ביצים, פודינג לחם שקדים עם רוטב ליקר ביצים, ו פודינג לחם לילה עם ליקר ביצים ברוטב דובדבן-בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
צלחת פאי ריסוס, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בצלחת העוגה; מפזרים תערובת פירות.
מקציפים חלב, מוצר ביצה, סוכר ווניל בקערה קטנה עם חוט להקציף עד חלקה.
יוצקים תערובת חלב על לחם. הקש קוביות לחם לתערובת חלב.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב להגדיר.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי הרוטב עד חלקה.
חותכים פודינג לחם לתוך טריזים, או כף לתוך מנות הגשה.
טפטוף כל מנה עם רוטב כפות דל.
מפזרים אגוז מוסקט נוסף אם תרצה בכך. חנות פודינג ורוטב מכוסה במקרר.