פודינג לחם קרואסון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם קרואסון. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך קרואסונים, חלמונים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל הביצים, חלמונים, חצי וחצי, סוכר, וניל. תניח בצד את תערובת הפודינג. תחתוך את הקרואסונים לחצי אופקית. ב 10 על 15 על ידי 2 1/2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה, להפיץ את תחתית קרואסונים פרוסים, ולאחר מכן להוסיף את הצימוקים, ואז את צמרות קרואסונים (צד חום למעלה), להיות בטוח הצימוקים הם בין שכבות של קרואסונים או שהם יישרפו בעת האפייה.
יוצקים את פודינג על קרואסונים ולאפשר להשרות במשך 10 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
מניחים את המחבת באחד גדול מלא 1 אינץ ' של מים חמים. מכסים את המחבת הגדולה יותר בנייר אלומיניום, דוחפים את נייר הכסף כדי שלא ייגע בפודינג.
חותכים כמה חורים בנייר הכסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 40 עד 45 דקות יותר או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.