פודינג לחם קרמל-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם קרמל תפוח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ציפוי קרמל, לחם קוביות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל.
הוראות
תרסיס צלחת קיש, 9x1 1/2 אינץ', או צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים את כל החומרים למעט לחם וציפוי קרמל בקערה גדולה עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
טפטוף קרמל ציפוי על כל מנה.