קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם שוקולד

פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 584 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שמנת כבדה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
גריז קל צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים את הלחם בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
בקערה אחרת, לשלב סוכרים מגורען וחום עם אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את זה לתערובת החלב ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים ואת הקינמון לביצים המוכות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
שקדיםשקדים
ביצהביצה
8
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חלבחלב
ביצהביצה
9
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; לתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד הלחם ספג את רוב תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
לחםלחם
חלבחלב
10
אופים את הפודינג במשך 1 שעה, או עד סט; סכין מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי. מגישים את הפודינג חם, או מקררים אותו ומגישים קר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
11
מגישים אותו חם או קר, עם קצפת או רוטב קינוח.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
רוטברוטב