פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 584 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שמנת כבדה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
גריז קל צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מניחים את הלחם בתבנית האפייה.
בקערה גדולה, להקציף יחד את החלב, שמנת וליקר.
בקערה אחרת, לשלב סוכרים מגורען וחום עם אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את זה לתערובת החלב ומקציפים לשלב.
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים ואת הקינמון לביצים המוכות.
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; לתת לעמוד, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד הלחם ספג את רוב תערובת החלב.
אופים את הפודינג במשך 1 שעה, או עד סט; סכין מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי. מגישים את הפודינג חם, או מקררים אותו ומגישים קר.
מגישים אותו חם או קר, עם קצפת או רוטב קינוח.