פודינג לחם שוקולד לבן הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 12 מנות עם 502 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שבבי אפייה, חמאה, פלפל אנגלי טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן.
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מזלפים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלב, 3/4 כוס סוכר, וניל, קינמון ופלפל אנגלי עד לקבלת תערובת אחידה; יוצקים מעל תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בואו לעמוד במשך 15-30 דקות.
5
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-375 1 למשך 55-65 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. מכסים באופן רופף בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות אם החלק העליון משחים מהר מדי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים שוקולד ומסירים מהאש (לא מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
9
תן לעמוד במשך 5 דקות; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה.
פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדיראן ופדרו שימפונסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.