פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, בגט, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום, פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב דובדבן טארט.
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה האמצעית. מחממים התנור ל 191° (190°C). חמאה 8 x 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת. מפזרים את קוביות הלחם למחבת.
כדי להפוך את הפודינג: בסיר חובה כבדה בגודל בינוני, לחמם את הקרם, חלב, סוכר, ושוקולד על חום בינוני נמוך רק עד השוקולד נמס, ערבוב כל הזמן.
לטאטא את הביצה, חלמונים, וניל עד משולב לחלוטין.
יוצקים את הפודינג על קוביות הלחם ולוחצים על קוביות הלחם כדי להשרות.
תן לתערובת לשבת במשך 10 דקות, לחיצה על קוביות הלחם כמה פעמים, כך שהם לספוג באופן שווה.
אופים עד הזהב ופשוט להגדיר, על 30 עד 35 דקות.
תן למחבת להתקרר על מתלה תיל.
כדי להפוך את הרוטב: בקערה חסינת חום גדולה, לחמם את השוקולד עם הקרם, לטאטא בעדינות, עד השוקולד נמס והתערובת חלקה.