קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס

פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס
פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 61 אוהדים. אם יש לכם קצפת קלה, ביצים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, עוגות פודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך קלויים, תוצרת בית, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים.

הוראות

1
לזרוק קוביות לחם, 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס, ואגוזי מלך קלויים בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף 1/2 כוס קרם, 1/2 כוס חצי וחצי, קקאו בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים 3/4 כוסות שוקולד צ ' יפס; מערבבים על אש נמוכה עד מומס וחלק. בהדרגה להקציף הנותרים 1/2 כוס קרם ו 1/2 חצי כוס וחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף ביצים, חלמון ביצה, וסוכר בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להקציף בתערובת שוקולד שמנת. מערבבים לתוך תערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בואו לעמוד 1 שעה ללחם לספוג קצת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
מחממים תנור ל 163°. חמאה שש (1-עד 1 1/4 כוס) ramekins. מחלקים תערובת פודינג בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים פודינג עד להגדיר במרכזים, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
למעלה פודינג חם עם קצפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי