קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח

פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 560 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שקדים, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שקדים עם רוטב קרמל מלוח, פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי קרמל מלוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים שקדים על bakingsheet rimmed; טוסט, זורק באמצע, untilbeginning לחום, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
בואו מגניב.
4
העברת שקדים מקורר אל foodprocessor.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5
מוסיפים חמאה, תמצית שקדים, ifusing, ומלח, ומעבדים עד המיקסהוא המרקם של פינאטבאטר הקרקע גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
לטאטא סוכר, קרם oftartar, ו 3 כפות מים mediumsaucepan. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. מבשלים, מבלי לערבב, עד התערובת מתחילהלהתייבש כתמים. באמצעות heatproofspatula, מערבבים תערובת כדי להבטיח evencaramelization. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע של דבש, 10-12minutes. להפחית את החום בינוני-נמוך וממשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, about5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
הסר קרמל מחום; זהיר בחמאה (תערובת יהיה מבעבעבגורף), ואז שמנת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
תן מגניב במחבת, ואז לשפוך לתוך קטן bowl.DO קדימה: רוטב קרמל יכול להיות made2 שבועות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו להתקרר לחלוטין, לכסות, ולהירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
שלב חצי וחצי ושמנת בסיר בינוני.לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים לרתיחה מעל בינוני-highheat; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, סוכר, saltin קערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגהבתערובת שמנת חמה לתוך תערובת ביצים.לכסות פודינג עם פלסטיק לעטוף ולתת לעמוד במשך 30 דקות עבור טעמים להתיך.מסננים פודינג לתוך קערה גדולה; discardvanilla שעועית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים תנור ל 350°f. מחבת עוגת חמאה; להפריש. באמצעות חותך ביסקוויטים, לחתוך את outcircles מכל פרוסת לחם, reservingscraps. מסדרים שאריות לחם במחבת בשכבת אובן ולחץ קלות כדי קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מורחים כל לחם עגול עם almondbutter (יהיה לך קצת נשאר מעל; לשמור על טוסט לקרוא לארוחת בוקר).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
מניחים את כל חמאת שקדים עגולה אבל 1 בצד למטה inpan( על גבי שאריות), חופפים בערמומיות כדי ליצור מעגל shingled.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מניחים את lastround במרכז (לחם יבוא על3 / 4 " -1 " מעל שפת פאן).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים פודינג באופן שווה על לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
Sprinklewith שקדים וסוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
יוצקים מים חמים לתוך מחבת צלייה כדי comehalכביש את הצדדים של מחבת עוגה. מחבת Coverroasting עם נייר, tenting מעט incenter במידת הצורך כדי למנוע לגעת לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים פודינג עד העליון כבר לא jigglesbut מרכז הוא לא ממש להגדיר, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר רדיד ממחבת ולהגדיל את הביוץמספרטורה ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים פודינג untilcustard מוגדר במרכז העליון isgolden חום פריך, על 25 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
15
Letcool מעט. פודינג אבק עם אבקת סוכר. חתוך את הפרוסות.
16
מניחים על צלחות, רסס קרמל רוטב מעל ומעל עם מנה של קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קרם פרשקרם פרש