פודינג מנגו
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג מנגו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חלב התאדה, ג'לטין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו פודינג פסחא, פודינגים עם כובע שחור, ו פודינג רום וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף מנגו בור, ואז פירה במעבד מזון עד חלקה (אתה צריך 2 1/3 כוסות פירה). כוח דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה כדי להסיר את כל הסיבים, גירוד התחתון של מסננת עם מרית גומי (להשליך סיבים).
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מחממים סוכר ומים כוס הנותרים בסיר קטן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
מוסיפים מנגו טהור וחום, ערבוב, רק עד שהתערובת מגיעה לרתיחה חשופה.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בחלב התאדה עד בשילוב היטב. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מחלקים בין 8 (1/2 כוס) גביעים וצינה, מכוסה, לפחות 8 שעות ועד 24 (לטעמים לפתח; פודינג יהיה להגדיר בשקט).