פודינג ספוג לימון
פודינג ספוג לימון הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם סוכר, סוכר, מיץ לימון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: פודינג ספוג לימון, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.
הוראות
בקערה, לשלב סוכר וקמח. מערבבים בחלב, מיץ לימון וקליפה. מקציפים חלמון ביצה; מוסיפים לתערובת לימון. בקערה, להכות ביצה לבן עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת לימון.
מקום שני ungreased 6-עוז. custard כוסות ב 8-in. תבנית אפייה מרובעת. מחלקים תערובת לימון בין הכוסות.
יוצקים מים חמים למחבת לעומק של 1 ב.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 35-40 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. אבק עם סוכר של ממתקים.