פודינג קיץ
Puddings הקיץ לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם מכיכר לחם, פוננט אוכמניות, פוננט אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: Puddings קיץ בודדים, Puddings קיץ בודדים, ו Puddings קיץ בודדים.
הוראות
חותכים תותים במחצית, ואז לשים לסיר עם פירות אחרים, סוכר ומים 3 כפות. השתמש בסיר גדול כך הפרי הוא בשכבה רדודה.
חום נמוך במשך 2-3 דקות עד המיץ פועל מן הפרי.
באמצעות חותכי ביסקוויט, חותמת ארבעה מעגלים 5.5 ס "מ מן הלחם, ולאחר מכן להשתמש חותך 7 ס" מ עבור מעגלים 4 אחרים.
שים את העיגולים הקטנים יותר לבסיס של ארבעה אגני פודינג 175 מ " ל.
כף בפירות, ואז למעלה עם העיגולים הגדולים. לחץ למטה, ואז כפית מעל רק מספיק מיץ כדי לצבוע את הלחם אדום. לכסות עם סרט נצמד ולשים משקל (כגון צנצנת ריבה) על גבי. להכניס למקרר לפחות 4 שעות, או ללילה. שמור את המיץ הנותר.
כדי לשרת את puddings, לחשוף ולהפעיל סכין מסביב לקצה. שים צלחת הגשה על כל אחד מהם, ואז הפוך כדי לשחרר. כפית את המיץ השמור על פודינג ומגישים.