פודינג קפוא בטעם וניל-כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג קפוא כתום-וניל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 463 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, חלב, מיץ תפוזים מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פודינג וניל קפוא, פודינג וניל קפוא מיושן, ו גלידת פודינג מוקפאת בטעם וניל-מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את קורנפלור 1/2 כוס חלב בקערה קטנה עד חלקה.
לטאטא את הביצים, סוכר ומלח בסיר בינוני; לטאטא בתערובת קורנפלור ואת הנותרים 1 כוס חלב עד חלקה.
מבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב, עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, 7 עד 8 דקות (לא להרתיח).
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, ואז להגדיר את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
מוסיף את הקרם ומערבבים עד מגניב.
הסר מן אמבט קרח; מערבבים את וניל, מיץ תפוזים להתרכז גרידת תפוזים. כיסוי וצינה עד קר.
להקפיא את פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
לגרד לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב גדול צינור לתוך כוסות.