פודינג שוקולד
פודינג שוקולד נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס.
הוראות
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר קורנפלור בקערה גדולה.
מערבבים את החלב, השוקולד והמלח בסיר על אש בינונית ומערבבים עד שהשוקולד נמס. בהדרגה לשפוך את תערובת השוקולד החם לתוך תערובת הביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים בחזרה לסיר ומערבבים עד עבה, 12 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל, ולאחר מכן לחלק בין 6 ל 8 כוסות קינוח או מנות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שנקבע, בערך 2 שעות.
בינתיים, להפוך את קרם קינמון: מקציפים את השמנת עם הסוכר בקערה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות; לקפל את הקינמון.