קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד כפול

פודינג שוקולד כפול
פודינג שוקולד כפול נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג שוקולד כפול, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב בהיר ועבה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, במהירות בינונית גבוהה. במהירות נמוכה, מוסיפים את עמילן התירס, אבקת קקאו ומלח. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני, עם המיקסר על נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לשלב היטב, ואז לשפוך את התערובת בחזרה לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כפית מקצף או עץ, עד מעובה. אם התערובת מתחילה להתפתל, להסיר אותו מהחום ולהכות אותו במרץ עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את השוקולד, החמאה, הוניל והשמנת הכבדה ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים לתוך קערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על גבי הפודינג, ומקררים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות