קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד כפול

פודינג שוקולד כפול
פודינג שוקולד כפול נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג שוקולד כפול, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב בהיר ועבה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, במהירות בינונית גבוהה. במהירות נמוכה, מוסיפים את עמילן התירס, אבקת קקאו ומלח. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני, עם המיקסר על נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לשלב היטב, ואז לשפוך את התערובת בחזרה לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כפית מקצף או עץ, עד מעובה. אם התערובת מתחילה להתפתל, להסיר אותו מהחום ולהכות אותו במרץ עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את השוקולד, החמאה, הוניל והשמנת הכבדה ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים לתוך קערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על גבי הפודינג, ומקררים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות