פודינג תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ים, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. משמנים קלות צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומניחים בצד. במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את התירס עם מספיק חלב רק כדי להפוך מחית חלקה, לא יעלה על 1 כוס. עם ריצת המכונה, להוסיף חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, ולעבד 30 שניות לאחר כל תוספת. עם ריצת המכונה, להוסיף את הסוכר קצת בכל פעם ולהמשיך עיבוד עד התערובת היא קלה יותר בצבע וסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים חמאה ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מעבירים לקערה גדולה. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, ואבקת אפייה; לקפל לתערובת תירס. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך תערובת תירס, לסירוגין עם גבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ומקשטים עם רצועות של צ ' ילה ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* צ ' ילה poblano הוא ירוק כהה, חמישה עד שישה סנטימטרים, ומשולש בצורת, עם קצה גזע רחב. רצועות של poblanos קלוי נקראים rajas. צלוי עד חרוך ושרוף ב broiler או מעל להבה פתוחה, באמצעות מלקחיים. שים בשקית נייר ולאפשר להם להזיע במשך 10 עד 15 דקות. באמצעות כפפות גומי, לקלף את העור החיצוני החרוך. (אין לקלף צ ' ילי קלוי מתחת למים זורמים או רוב הטעם הקלוי יאבד.)
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקני
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
חותכים את קצה הגבעול וחותכים את הפלפלים לאורך לרצועות דקות, 1/4 אינץ'. היזהר לא לשפשף את העיניים, האף או הפה בעת טיפול צ ' יילס, כפי שהם ישרפו.* אתה יכול להשתמש בכל שילוב של ירקות בפודינג תירס, Ravago אומר, כל עוד הכמויות זהות כמו תירס. רק לוודא שהירקות טריים, כמו קפוא ייתן יותר מדי מים.* פודינג התירס הוא טעים מוגש חם או בטמפרטורת החדר, אבל Ravago מציע אפייה קרוב ככל האפשר לשרת ככל האפשר, כמו עקביות soufflélike תיפול כפי שהוא מתקרר. * פודינג תירס יכול להתבצע גם בגדלים המשרתים בודדים. פשוט אופים ramekins קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו