פודינג תירס Poblano
פודינג תירס Poblano יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 223 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, צ'דר חריף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג תירס Poblano, נקניק סראנו ופובלנו פודינג תירס, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את הפלפלים poblano על הלהבה של 1 של המבערים על התנור לצלות. לבשל, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים עד כל העור הוא שלפוחיות, על 15 דקות.
מוסיפים את הפלפלים לקערה ומכסים בניילון נצמד לקיטור למשך כ-15 דקות נוספות. כאשר הפלפלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להעביר ללוח חיתוך, לקלף את העור, להסיר את הזרעים וגבעולים, קוביות, ולהניח בצד.
מחממים 1 כף של החמאה במחבת בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ואת המלח והפלפל. מבשלים עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
מחממים את החלב בסיר קטן רק עד שהוא מתחיל להתבשל, על 3 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים ולאחר מכן לאט להוסיף את החלב צרוב.
להקציף את השמנת החמוצה ולאחר מכן לקפל את הגבינה, תירס, פלפלים, בצל, עשבי תיבול, קאיין. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיף את התערובת לתבנית אפייה בחמאה 9 על 13 אינץ ' ומניח בצד.
שים את 2 כפות הנותרים של חמאה במחבת בינונית על חום בינוני ולהוסיף את panko. לזרוק את פירורי הלחם ואת העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את פירורי הלחם על הפודינג ואופים בתנור שחומם מראש עד שפירורי הלחם מוזהבים, הפודינג מוגדר ומבעבע בקצוות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 דקות.