קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס שוקולד לבן

עוגת קוקוס שוקולד לבן
עוגת קוקוס שוקולד לבן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 352 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב קוקוס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז צלחת 9 אינץ ' צלחת עמוקה עוגת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר 2 ליטר, כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא בכוס 1 של הקרם ואת ½ כוס חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.הגדר את הסיר מעל חום בינוני. מערבבים או להקציף כל הזמן, לוודא להגיע לפינות של המחבת, כמו התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה – זה צעד קל יותר לעשות עם מקצף ואז כף, אז אני משתמש בשני הכלים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התערובת היטב, ואז להחזיר את המחבת לחום. מבשלים את התערובת, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את פודינג מן החום ומערבבים שוקולד לבן וניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס. התערובת תהיה עבה מאוד ומעט (מאוד!) שמנוני מחפש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
להעביר את התערובת לקערת מתכת גדולה (השתמשתי בקערה של מערבל לעמוד), לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף (השתמשתי קלף) על גבי, ומקרר עד קר.כאשר פודינג קר, להכות אותו עם מערבל חשמלי על מהירות גבוהה עבור1 דקה, עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה ומכים במהירות גבוהה עד לתערובת עבה ורך כמו קצפת. מקפלים ב 1 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
יוצקים לתוך קרום מוכן. בשלב זה ייתכן שתרצה לעשות ציפוי של קצפת. המתכון של לורה ברודי לא היה אחד, אבל אני הכה 1 כוס של קצפת כבדה והוסיף קצת סוכר ווניל ולאחר מכן שפכתי אותו בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לימון גומילימון גומי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס קלוי. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש.* כדי טוסט קוקוס בתנור, מורחים אותו על גיליון אפייה רדוד, מעוטר ומניחים אותו בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב 1 עד 2 פעמים. אני בדרך כלל טוסט זה עד כמה קוקוס הוא זהב, אז אני מערבב את כל זה ביחד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן