פודינג תפוחים אפוי
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? פודינג תפוחים אפוי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 246 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 68 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון, ביצה ותפוחים חמוצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג פאי צ'יה אפוי תפוחים , פודינג צ'יה פאי תפוחים אפוי ומסיבת תפוחים! מהכספת – פודינג לחם קריזין תפוחים .
הוראות
בקערה טורפים יחד את החמאה, הסוכר והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והקינמון; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את התפוחים, האגוזים והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים את התערובת לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהפודינג שחום קלות וקופץ בחזרה כשנוגעים בו קלות.
מגישים חם עם פרוזן יוגורט.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.