Puddings תפוח ג'ינג'ר וקרמל הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, ביקרבונט של סודה, ג'ינג'ר גזע משומר, ואבקת אפייה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרמל תפוח ג'ינג'ר קראמבל, ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט, ו עוגת זנגביל עם ציפוי קרמל תפוח.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קל חמאה וקמח 6 x 8cm עמוק ramekins, הקשה על עודף קמח.
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את החמאה במחבת עד הקצפה, מוסיפים את התפוח ומבשלים במשך 1 דקות על חום בינוני. לזרוק את הסוכר ולבשל עד מומס. לחלק בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור פודינג, להכות את החמאה וסוכר יחד עם מקציף חשמלי עד בשילוב מלא. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצה, החמאה, זנגביל קצוץ וסירופ זנגביל, ואז מערבבים את זה לתוך תערובת החמאה. מקפלים את הקמח, זנגביל הקרקע, אבקת אפייה, סודה לשתייה קמצוץ של מלח. מחלקים בין ramekins כך שהם מלאים 1cm מתחת לראש.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.