קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פוט-או-פאו קלאסי

פוט-או-פאו קלאסי
פוט-או-פאו קלאסי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1367 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם יש לך צלעות סלרי, עגול תחתון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את הבצל וחצי כל אחד כרישה, סלרי וגזר. מניחים את שוקי הבשר וצלי העכוז על הירקות. לעטוף את הפטרוזיליה, קורנית ועלי דפנה בחתיכת גבינה לחה ולקשור לצרור.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הצרור לסיר יחד עם פלפל ו 1 כף מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף 2 של עצמות מח והמים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית ומבשלים, ברפרוף מדי פעם, עד צלי העכוז הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את השוקיים וצולים לקערה גדולה ומכסים. מסננים את המרק ומחזירים אותו לסיר. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 10 כוסות, על 45 דקות; לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרישה הנותרים, סלרי וגזר למרק יחד עם גזר לבן, לפת ולפת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הירקות הם רק במכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את 6 הנותרים כדי 8 עצמות מח ותפוחי האדמה. מכסים ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להתיר את צלי העכוז ולחתוך אותו על פני התבואה ל 6 עד 8 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הבשר הקצוץ לחתיכות 2 אינץ'; מוסיפים את הבשרים לסיר ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבשר, מח העצמות והירקות ומגישים, חזרת עוברת, חרדל ושמנת חמוצה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים