פוטיקן הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 16 מנות עם 471 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו פוטיקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב קטנה ממיסים שמרים, 1 כפית סוכר ו -3 כפות מהקמח בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מערבבים היטב, ומניחים לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
3
בקערת ערבוב גדולה שמנת את החמאה עם יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
משמנים קלות גיליון עוגיות אחד או שניים. מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים לעובי של 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מורחים כל חתיכה עם חמאה מומסת, דבש, צימוקים, אגוזי מלך וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
צימוקים
אגוזי מלך
חמאה
מורחים
דבש
9
מגלגלים כל חתיכה כמו גליל ג ' לי וצובטים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
10
הניחו את התפר כלפי מטה על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מניחים לתפוח עד לנפח כפול. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך כ-60 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.