קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

פוטיקה

פוטיקה
פוטיקן הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 16 מנות עם 471 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו פוטיקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה ממיסים שמרים, 1 כפית סוכר ו -3 כפות מהקמח בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים היטב, ומניחים לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
3
בקערת ערבוב גדולה שמנת את החמאה עם יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
מוסיפים את תערובת השמרים, החלב שנותר, 4 כוסות קמח והמלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
6
מוסיפים את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
משמנים קלות גיליון עוגיות אחד או שניים. מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים לעובי של 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים כל חתיכה עם חמאה מומסת, דבש, צימוקים, אגוזי מלך וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
דבשדבש
9
מגלגלים כל חתיכה כמו גליל ג ' לי וצובטים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
10
הניחו את התפר כלפי מטה על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מניחים לתפוח עד לנפח כפול. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך כ-60 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור