פוטנסקה טונה
Puttanescan טונה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, מלח, לחם פריך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו פני עם פוטנסקה טונה, Puttanescan טונה ופנה, ו Puttanesca פסטה טונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה להעלות לרתיחה. מלח את המים ומבשל פנה לאל דנטה.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה עם 3 סיבובים של מחבת שמן זית כתית על חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום, מבשלים דקה או 2, ואז מוסיפים טונה לשבור אותו עם הכף שלך.
מוסיפים זיתים וצלפים, מבשלים דקה או 2 יותר, ואז מוסיפים ורמוט או יין לבן; מערבבים ומבשלים למטה דקה. אם באמצעות עגבניות שלמות, מניחים מסננת על קערה, לרסק עגבניות עם כף עץ, ולאחר מכן להוסיף עגבניות ומיץ שלהם למחבת. אחרת, מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות ומיץ.
מוסיפים פטרוזיליה, גרידה ופלפל שחור, ואז מבשלים את הרוטב עוד כמה דקות.
מוסיף כמה מצקות של פסטה עמילנית בישול מים לרוטב.
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת וזורקים למעיל.
מגישים עם קצת לחם פריך נחמד.