פוטנסקה מזווה
מתכון מזווה Puttanescan מוכן תוך כ 21 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לכם זיתים kalamatan, ספגטי, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . נסו פוטנסקה מזווה, רוטב פוטנסקה מזווה, ו פוטנסקה מזווה עם סרדינים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
כשהמים מתחממים, יוצקים את שמן הזית למחבת קרה ומערבבים את השום. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל ומערבבים עד השום הוא ריחני ומתחיל להפוך צבע זהוב, 1 עד 2 דקות. מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, אורגנו ואנשובי. מבשלים עד אנשובי מתחילים להישבר, על 2 דקות.
יוצקים עגבניות למחבת, הופכים חום בינוני גבוה, ומביאים רוטב לרתיחה. השתמש בחלק האחורי של כף כדי לשבור עגבניות כפי שהם מבשלים. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ומשולב, כ -10 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים.
לנקז כאשר עדיין מאוד מוצק לנשיכה, על 9 דקות. להזמין 1/2 כוס מים פסטה.
מערבבים את הזיתים והצלפים לתוך הרוטב; מוסיפים פסטה וזורקים לשלב.
לזרוק פסטה ברוטב עד פסטה מבושל דרך ומצופה היטב עם רוטב, על 1 דקה. אם הרוטב הופך עבה מדי, מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים לדקים.