עדשים פוטנסקה עם סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 437 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו נהדרת. נסו פוטנסקה סלמון, פוטנסקה סלמון בגריל, ו פנה עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים 1 כוס מים ו 1/2 כוס עדשים שטופות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת גדולה ללא מקלות, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן הזית. כשהשמן חם ומנצנץ מוסיפים את פילה הסלמון. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים ומבשלים 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
סטייק סלמון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את הפילטים לתבנית אפייה המצוידת במעמד ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית לאותה מחבת, על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הצלפים, הזיתים והאנשובי. מערבבים לעיתים קרובות עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, חומץ היין האדום ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את העדשים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עדשים
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומעבירים את הפילטים לצלחות הגשה. מעל כל מנה עם הפוטנסקה ומקשטים עם ענף בזיליקום שלם.