קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה עדשים עם סלמון

פוטנסקה עדשים עם סלמון
עדשים פוטנסקה עם סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 437 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו נהדרת. נסו פוטנסקה סלמון, פוטנסקה סלמון בגריל, ו פנה עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים 1 כוס מים ו 1/2 כוס עדשים שטופות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת גדולה ללא מקלות, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן הזית. כשהשמן חם ומנצנץ מוסיפים את פילה הסלמון. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים ומבשלים 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק סלמוןסטייק סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הפילטים לתבנית אפייה המצוידת במעמד ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית לאותה מחבת, על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הצלפים, הזיתים והאנשובי. מערבבים לעיתים קרובות עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, חומץ היין האדום ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את העדשים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
עדשיםעדשים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומעבירים את הפילטים לצלחות הגשה. מעל כל מנה עם הפוטנסקה ומקשטים עם ענף בזיליקום שלם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה