קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה עדשים עם סלמון

פוטנסקה עדשים עם סלמון
עדשים פוטנסקה עם סלמון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 437 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו נהדרת. נסו פוטנסקה סלמון, פוטנסקה סלמון בגריל, ו פנה עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים 1 כוס מים ו 1/2 כוס עדשים שטופות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים ומניחים בצד.
5
מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת גדולה ללא מקלות, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן הזית. כשהשמן חם ומנצנץ מוסיפים את פילה הסלמון. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים ומבשלים 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
סטייק סלמוןסטייק סלמון
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוציאים את הפילטים לתבנית אפייה המצוידת במעמד ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית לאותה מחבת, על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הצלפים, הזיתים והאנשובי. מערבבים לעיתים קרובות עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומקפיצים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, חומץ היין האדום ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים את העדשים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עדשיםעדשים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומעבירים את הפילטים לצלחות הגשה. מעל כל מנה עם הפוטנסקה ומקשטים עם ענף בזיליקום שלם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי