קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פוטפי חזיר שמנת

פוטפי חזיר שמנת
פוטפי חזיר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.65 דולר למנה. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצק עלים, חמאה, חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו עוף שמנת ותירס, פוטפי חזיר, ו סיר איטי עוף שמנת ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה מרק וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את חזיר, ירקות, גבינה, מלח מתובל ופלפל; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה. על משטח מקומח קלות מגלגלים מאפה ל -11 אינץ'. איקס 7-אין. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מניחים מעל תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אופים, ללא כיסוי, ב 425 במשך 18-22 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.