פול שעועית, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פול, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם ארוגולה, פול, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה ושומר עם פקורינו פפטו מגולח, פול וסלט פקורינו, ו פול וסלט פקורינו.
הוראות
חותכים גבעולי אספרגוס באלכסון ארוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', משאירים טיפים באורך 1 אינץ ' (טיפים מילואים בנפרד).
טיפים אספרגוס Blanch (אבל לא פרוסים גבעולים) בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים 2 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כף מחורץ לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
להחזיר מים לרתיחה שעועית fava blanch 1 דקה, ואז מיד להעביר עם כפית מחוררת למי קרח להפסיק לבשל.
מסננים אספרגוס טיפים שעועית לקלף בעדינות עורות שעועית (אין צורך לקלף edamame, אם משתמשים).
לזרוק שעועית ואספרגוס (טיפים blanched וגבעולים פרוסים גלם) בקערה עם 1 שמן כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לחלק בין 4 צלחות. לזרוק ארוגולה עם שאריות שמן כף ומלח ופלפל לפי הטעם והתל על גבי ירקות. לגלח פרוסות דקות של גבינה על סלט עם מקלף ירקות (להשתמש כחצי חתיכה), ואז לטפטף עם חומץ.
* שעועית Fava ניתן blanched וקילוף 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה. * שימו לב כי פול פול יכול לגרום לחוסר סובלנות למזון קטלני אצל חלק מהאנשים בים התיכון, אפריקה, והשוליים באוקיינוס השקט.