קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פול שעועית, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח

פול שעועית, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פול, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם ארוגולה, פול, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה ושומר עם פקורינו פפטו מגולח, פול וסלט פקורינו, ו פול וסלט פקורינו.

הוראות

1
חותכים גבעולי אספרגוס באלכסון ארוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', משאירים טיפים באורך 1 אינץ ' (טיפים מילואים בנפרד).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
טיפים אספרגוס Blanch (אבל לא פרוסים גבעולים) בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים 2 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כף מחורץ לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להחזיר מים לרתיחה שעועית fava blanch 1 דקה, ואז מיד להעביר עם כפית מחוררת למי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מסננים אספרגוס טיפים שעועית לקלף בעדינות עורות שעועית (אין צורך לקלף edamame, אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
לזרוק שעועית ואספרגוס (טיפים blanched וגבעולים פרוסים גלם) בקערה עם 1 שמן כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לחלק בין 4 צלחות. לזרוק ארוגולה עם שאריות שמן כף ומלח ופלפל לפי הטעם והתל על גבי ירקות. לגלח פרוסות דקות של גבינה על סלט עם מקלף ירקות (להשתמש כחצי חתיכה), ואז לטפטף עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
* שעועית Fava ניתן blanched וקילוף 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה. * שימו לב כי פול פול יכול לגרום לחוסר סובלנות למזון קטלני אצל חלק מהאנשים בים התיכון, אפריקה, והשוליים באוקיינוס השקט.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר