פול שעועית, תירס לבן, סוקוטש פטריות בר
מתכון פול פול, תירס לבן, סוקוטש פטריות בר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, גרעינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: תירס, פול ומלפפון סוקוטש, Succotash עם דלעת התינוק, פול, תירס מתוק ו Pancetta, ו פטריות בר ועוגת שעועית לבנה.
הוראות
שעועית fava פגז; לבשל במים רותחים כדי לכסות 1 דקה.
לנקז היטב. לשטוף תחת מים זורמים קרים, להתייבש לטפוח. השתמש בקצות אצבעותיך כדי למשוך קצת עור קשה מהחלק העליון של כל שעועית, ולדחוף את שעועית מתוך העור. שים שעועית בצד.
ממיסים 1 כף חמאה על חום בינוני במחבת בינונית; מוסיפים פטריות, 1/4 כפית מלח ופלפל. Saut 4 דקות או רק עד מכרז.
מוסיפים בצל ונותר 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תירס ונותר 1 כף חמאה, ומטגנים 3 דקות. מערבבים פול, ו מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים פטריות; לטגן 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים בטרגון, ומגישים מיד.