קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

פולו קון מול דה ג'פה

פולו קון מול דה ג'פה
פולו קון מול דה ג'פה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 387 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם בצל, עגבנייה, רסק עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקינמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פיתולי קינמון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 65%. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון זקאטקאס עם עוף (פולובן שומה ורדה זקאטקנו), ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (שומה דה ג' נגיבר קון פצ'וגאס דה פולו), ו חפרפרת פיפיאן ורדה (שומה ירוקה של זרעי דלעת).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את נתחי העוף עם 1 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים במהירות את העוף, בקבוצות במידת הצורך, ומעבירים אותו לצלחת. מתפיחים את התבנית עם 1/4 כוס ציר העוף, לאחר שפונד מתפוגג, מעבירים את הנוזל לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
4
תן למחבת שטיפה מהירה ומגבת יבשה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מחזירים את התבנית על אש בינונית-גבוהה וכשהמחבת חמה מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית (אך לא מעשנים) מוסיפים את הבצל, ו -2 קורט מלח, מקפיצים עד שהם כמעט שקופים, בערך 5 עד 7 דקות, מערבבים פנימה את השום ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את התבלינים היבשים לתערובת הבצל / שום ומקפיצים במשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את יתרת 1 3/4 כוסות ציר העוף (כולל ציר מהתפרקות), ומביאים לרתיחה כמעט אך לא מבעבעים. מנמיכים את האש לרתיחה, ומקציפים פנימה את חמאת השקדים, רסק העגבניות, רוטב הסרירצ ' ה, המלח לפי הטעם והדבש.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
חמאת שקדיםחמאת שקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מקציפים את הרוטב עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים חתיכות שוקולד וממשיכים לטאטא עד להמסה. מבשלים בעדינות את הרוטב למשך 5 דקות על הכיריים, מורידים את התבנית מהאש וטובלים את העוף ברוטב שומה. מכסים את המחבת ומכניסים לתנור במשך 10 דקות. מנמיכים את חום התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
9
הסר את המכסה מהמחבת ואופים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
10
בזמן שהשומה אופה, כף את רוטב השומה על העוף אם העוף נחשף מעת לעת, או תן ערבוב עדין מדי פעם אם אתה רואה עור נוצר. אם נראה שרוטב השומה מצטמצם יותר מדי (אם הוא נראה דביק מדי), הוסף נתז של ציר עוף כדי לדלל אותו. מוציאים את התבנית מהתנור, מוציאים את העוף מהתבנית לכלי מכוסה כדי להתחמם. הרוטב צריך להיות סמיך; אם הוא לא סמיך ברוטב, צמצמו אותו לכמה דקות על הכיריים. אם הרוטב סמיך מדי אז דק אותו עם התזה של ציר עוף. טועמים ומוסיפים עוד מלח כשר אם תרצו. מערבבים פנימה את רוב הכוסברה (שומרים כמה צביטות לקישוט), ואז מוסיפים את העוף חזרה לרוטב. כף את חפרפרת העוף לכלי הגשה ומעליה את העגבנייה חתוכה לקוביות והכוסברה שנותרה. ליווי טוב כולל אורז בסגנון ספרדי, תפוחי אדמה קלויים, שעועית שחורה בסגנון מקסיקני מבושל, דלעת קלויה או דלעת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
1
- אני מעדיף עצם-ב אבל יכול להשתמש ללא עצמות, עצם ב יגרום ללחות, עוף טעים יותר, אם בגודל בינוני אז לפצל ולחתוך שד (עם או בלי עצם-ב) לתוך 3, לחזה עוף גדול ואז לחתוך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
- רוטב סריראצ 'ה הוא רוטב חריף מווייטנאם עם תרנגול על התווית, או שאתה יכול להחליף בפלפל הבנרו טחון טרי או ברוטב חם באיכות טובה לפי הטעם, (אם אינך משתמש בסריראצ' ה וודא שאתה משתמש בחום חלופי בזהירות, למשל 1 כפית הבנרו טרי הוא הרבה יותר חם מחלק שווה סריראצ 'ה) אך סריראצ' ה עובד הכי טוב במתכון זה. זה זמין כעת ברוב חנויות המכולת.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק